Kontakt oss

FALA BRASIL ER ET NYUTVIKLET SPRÅKKURS 2013

FALA BRASIL er utviklet og eid av Creation Multimedia. Dette er ett selskap med over 10 års erfaring innenfor interaktive løsninger på CD/DVD, grafisk design og web-utvikling.

Creation Multimedia står for all administrasjon av dette språkkurset

Kontak oss via dette skjemaet, og vi vil straks besvare din henvendelse

Navn:

 

*

Telefon:

 

E-post:

 

*
Kommentar:
 


Creation Multimedia

Telemarksgata 18

3724 SKIEN

Telefon: 92230513

Hjemmeside: www.creation.no

Systemkrav

Windows 2000 / ME / XP / Vista / Win-7

Mac OS X (10.3.9 eller senere)

Skjermoppløsning minimum 1024 x 768

Lydkort og høyttalere er nødvendig for å høre lyd-sekvensene.

Brasiliansk portugisisk

Brasiliansk portugisisk er den form av portugisisk som snakkes i Brasil. Navnet er et samlebegrep på alle de dialekter i Brasil som tilsammen omfatter brasiliansk portugisisk. Brasiliansk portugisisk avviker litt fra europeisk portugisisk (Portugal). Ordstillingen er noen ganger litt annerledes. Brasilianske portugisisk-talende låner gjerne engelske ord fra USA, mens portugisere heller tar ord fra spansk og fransk, men dette er ingen regel. I dette kurset har vi lagt hovedvekt på portugisisk slik de snakker i Brasil.

 

Det viser seg at det er meget begrenset opplærings-materiale når det gjelder norsk - portugisisk. De fleste språkkurs er basert på engelsk og er dermed vanskelig for de som har begrensede engelsk-kunnskaper. Derfor har vi valgt å utvikle dette språkkurset, slik at alle har en god mulighet for å lære seg språket.

 

Portugisisk i Brasil skiller seg lite ut fra portugisisk i Portugal. Kurset er dermed også aktuelt for de som ønsker å lære seg portugisisk, slik de snakker i Portugal. Alle ord og setninger er talt inn av person som har brasiliansk som morsmål. Dette for å få den mest naturlige uttale, slik de snakker i Brasil.

Copyright © 2016 - Creation Multimedia - www.creation.no